Dinsdag - Zondag: 10.00 - 20.00 uur. Maandag gesloten.

Over Ons

Erve Kuiper is een leerzame familieboerderij waar van alles is te beleven voor jong en oud. Bij ons is altijd wat te doen! Benieuwd wie wij zijn? Wij stellen ons even voor:

Onze familie bestaat uit Erik en Hermien Kuiper en onze drie kinderen. Samen zijn wij de trotse bewoners van Erve Kuiper. Met elkaar zorgen we ervoor dat Erve Kuiper er elke dag weer verzorgd uitziet, dat de dieren op de boerderij tevreden en gezond zijn én dat jullie het lekkerste ijs van Europa kunnen proeven natuurlijk!

Erik Kuiper

“Ik ben overdag veel te vinden in de stallen, ik zorg voor de dieren en melk de koeien twee keer per dag. Ik zit nooit stil en ik ben altijd bezig met het gedenken van boeren slimmigheden om het werken op de boerderij beter te maken. Ook maak ik het ijs voor onze IJskuip. Daarvoor heb ik de technieken aangeleerd in Italië, het land van het allerlekkerste ijs! Het is prachtig om te zien wat mensen allemaal kunnen ontdekken op onze boerderij. Ik heb er veel plezier aan om mensen uitleg te geven over het boerderijleven en onze dieren.”

Hermien Kuiper

“Ik ben veel te vinden bij De IJskuip. Hier leer ik de bezoekers hoe ijs wordt gemaakt en maak ook zelf het ijs dat ze kunnen kopen. Vooral in de zomermaanden is het erg druk op onze boerderij. Veel mensen komen dan langs voor een lekker kopje koffie en een heerlijk ijsje op ons terras. Als het minder druk is, spring ik bij om Erik te helpen op de boerderij.”

De Kuuk’ns

“Wij zijn Andy, Emiel en Lauren, zoons en dochter van Erik en Hermien. We vinden het leuk om op de boerderij te wonen. Mensen komen hier een ijsje eten of onze dieren bewonderen, maar zij moeten aan het eind van de dag weer naar huis. Wij zijn al thuis. Met het allerlekkerste ijs van Europa altijd binnen handbereik. Ook vinden we het leuk om te helpen en om mensen uitleg te geven over het werk op de boerderij. Vooral wanneer er kalfjes worden geboren, staan we met onze neus vooraan om te helpen.”

De hulptroepen van Erve Kuiper

Wij geven leiding aan een enthousiast team dat meewerkt op de boerderij. Broer en techneut Roy, ijsmaker Ilona en de jongens en meiden die het ijs scheppen, zijn onze rots in de branding. Ronald, onze trouwe en speciale hulp, maakt ons team compleet. Iedereen verdient immers een plek waar hij of zij zich thuis voelt en gewaardeerd wordt om zijn inzet. Spreek onze mensen vooral aan als je een vraag hebt. Ze helpen je graag verder!