Dinsdag - Zondag: 10.00 - 20.00 uur. Maandag gesloten.

Kom es kiek’n

We hebben een heerlijke speeltuin, een binnen -en buiten springkussen en we serveren het lekkerste ijs van Europa. Maar er valt ook veel te leren over onze boerderij! Ga op onderzoek uit en kom meer te weten dankzij de vrolijke, leerzame borden met leuke feitjes en weetjes over onze boerderij en de dieren. Na deze tour weet je alles over geiten, kippen, koeien, paarden, schapen, varkens, de melkstal, afkalven en de afkalfstal. Onmeunig interessant dus!

Wist je dat:

  • een geit wel 3 liter melk per dag geeft?
  • een koe ongeveer 4 tot 9 uur per dag herkauwt?
  • en …. scheten per dag laat?
  • een varken meer dan 1.000 kilo voer in een jaar tijd eet?

In onze melkstal leer je alles over onze bijzondere Jersey koeien en de melk die zij geven. Er worden regelmatig kalfjes geboren op Erve Kuiper, dit blijft bijzonder! We vertellen je hoe kalfjes worden geboren en wat een afkalfstal is.

Wil je met een groep over de boerderij worden geleid? Vanaf 60 euro (per groep) kunnen wij een rondleiding op maat voor je verzorgen. Neem contact met ons op voor speciale wensen, de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Boer Erik vertelt

Wil je nog meer weten over onze boerderij en het boerderijleven? Vraag het boer Erik! Grote kans dat je hem ergens op het erf tegen het lijf loopt. Hij vertelt met liefde over zijn bedrijf en hoe het eraan toe gaat op de boerderij!

Duurzaamheid op Erve Kuiper

Op Erve Kuiper zijn we constant bezig met duurzaamheid. Zo maken we gebruik van zonnepanelen en stoken we op pellets. Door innovatieve en creatieve oplossingen zijn we grotendeels zelfvoorzienend. En daar zijn we trots op! Meer lezen? Kijk even hier!